Barnets dag i Krauseren.


Dagens gang.


Kl. 07:00 Krauseren åbner.


Kl. 07:00 - 08:00 Morgenmad til kl. 8:00. Dagen planlægges, og der spekuleres i aktiviteter. Spirrehold for de helt små/nye. Andre hold vil være blandede på tværs af alder og grupper.

Kl. 08:00 - 10:00 Børnene leger frit. Børnene leger, klippeklistrer, laver aftaler og holder hemmeligheder for de voksne; det foregår på kryds af tværs af grupper og alder, inde som ude.

Kl. 10:15 Eventuelle hold begynder. Mandag og fredag har vi ikke hold. Mandag er der fri leg i grupperne og udenfor. Fredag er der fællessang kl.10; hvis der er mulighed for det, kan det være en mindre gruppe af børn tager på tur. Vi opdeler børnene i forskellige tur-hold; det kan være de enkelte grupper, eller vi opdeler efter alder, alt efter hvad der er behov for. Turene går til forskellige steder i lokalområdet og ind imellem til skoven.

Kl. 11:30 Frokost. Børn og voksne dækker bord i deres gruppe. Efter spisning bærer børn og voksne kopper og tallerkener ned i køkkenet, tørrer bordene af og fejer gulvet.

Kl. 12:30 - 13:00 Sovebørnene børn puttes. Fri leg på tværs af grupperne. Som regel går vi alle ud og leger i den friske luft.

Kl. 14:45 Eftermiddagsfrugt og brød med smør serveres i grupperne eller udenfor.

Kl. 17:00 Krauseren lukker og slukker.